Què faries si un matí qualsevol, quan ets a punt de partir cap a la feina, et trobassis algú que ha acampat al teu pati de darrere i que es nega a marxar?

 

La companyia teatral “Noctàmbuls” torna a l’escena, després d’un llarg parèntesi de quatre anys. De la mà de Jaume Miró, el seu director, i autor de l’obra que estrenaran el divendres 13 i el dissabte 14, en el Teatre de Capdepera, l’agrupació reapareix i ho fa com a guanyadora del sengon premi del certament Art Jove de Teatre. 

“Noctàmbuls” és un grup eminentment gabellí, ja que del nostre poble són els tres actors que intervenen en el muntatge: Biel Bisquerra, Pau Arévalo i Toti Fuster. D’altra banda, no podem oblidar que, històricament, la companyia sempre ha estrenat a Capdepera i que Jaume Miró és també l’autor d’una obra tan lligada al nostre poble com “Llata”.

L’obra que estrenen en aquesta ocasió és In the backyard, una metàfora de la crisi, segons expressió del mateix autor. Toti Fuster s’hi ha referit com a un conte molt actual sobre la solitud i la generositat.

Els que ja hem tengut ocasió de veure l'obra amb motiu de la final de l'esmentat certamen de teatre, no podem sinó recomanar-vos que no us perdeu aquestes representacions, d'un grup que sempre ens sorprèn amb propostes innovadores.

D'aqauesta estrena se n'ha fet ressò la premsa de ciutat, segons podeu seguir en aquest enllaç:
http://ocio.diariodemallorca.es/agenda/noticias/nws-46740-noctambuls-regresa-escena-relacion-banquero-okupa-desesperado.html

I un avís final: a l'agenda de l'Ajuntament es fa constar que el preu de l'entrada és de 5 euros, però en realitat en costa 9. Queda dit.

Els que