JOHNNY ENGLISH RETURNS

LES AVENTURES DE TINTÍN

MIENTRAS DUERMES

LA SAGA CREPÚSCULO: AMANECER – PART I





Dia 4 a les 19h

JOHNNY ENGLISH RETURNS

Duració: 97 minuts
Classificació: APTA PER A TOTS ELS PÚBLICS
Gènere: Comèdia

SINOPSI

Rowan Atkinson torna encarnar l’espia accidental, sempre aliè a la por  i el perill, a la comèdia d’espies JOHNNY ENGLISH RETURNS. En aquesta nova entrega, l’espia més insòlit del servei secret de Sa Majestat haurà de detenir un grup d’assassins internacionals abans que eliminin un líder mundial i obrin la porta al caos global.








Dia 10 a les 19h

Dia dia 11 a les 17h

LES AVENTURES DE TINTÍN

Duració: 109 minuts
Classificació: ESPECIALMENT RECOMANADA ALS INFANTS. PER A TOTS ELS PÚBLICS
Gènere: Aventures

SINOPSI

Les aventures de Tintín: El secret de l’Unicorn se centra en el misteri que amaga la maqueta d’un vaixell que Tintín adquireix per obsequiar-la al seu amic Haddock; després de l’inusual interès d’unes persones per reproduir el vaixell, Tintín descobreix que hi ha tres models similars, i en ells hi ha amagats uns pergamins que el transportarien al tresor del pirata Rackham El Rojo...

TRÀILER:




Dia 18 a les 19h

MIENTRAS DUERMES

Duració: 102 minuts
Classificació: NO RECOMANADA PER A MENORS DE 16 ANYS
Gènere: Thriller

SINOPSI

César fa feina com a porter en un edifici d’apartaments. Potser no és la millor feina del món, però la veritat és que no la canviaria per cap altra, ja que aquesta feina li permet conèixer a fons tots els llogaters de l’immoble, els seus moviments, els seus hàbits. Des de la seva posició resulta fàcil controlar les seves anades i vengudes, estudiar-los, descobrir-ne els punts dèbils, els seus secrets.

TRÀILER:

 


Dia 25 a les 19h

Dia 26 a les 17h

LA SAGA CREPÚSCULO: AMANECER – PART I

Duració:
Classificació: NO RECOMANADA A MENORS DE 12 ANYS
Gènere: Drama

SINOPSI

En aquest nou capítol, els protagonistes Bella Swan i Edward Cullen hauran de fer front, juntament amb els seus estimats éssers, a la cadena d’esdeveniments ocasionats per les seves elaborades esposalles, la seva romàntica lluna de mel i el tumultuós naixement de la seva primera filla… cosa que comporta una imprevista i sorprenent conseqüència per a Jacob Black.

TRÀILER: