El grup duu In the backyard a la final d'Art Jove


fotografia dBalears

 


La companyia teatral “Noctàmbuls” torna a l’escena aquest dissabte, després d’un llarg parèntesi de quatre anys. De la mà de Jaume Miró, el seu director, i autor de l’obra que estrenaran aquest dissabte (19 de novembre, 19 hores en el teatre de Santanyí), l’agrupació reapareix i ho fa com a finalista

El fet és que “Noctàmbuls” és un grup eminentment gabellí, ja que del nostre poble són els tres actors que intervenen en el muntatge: Biel Bisquerra, Pau Arévalo i Toti Fuster. D’altra banda, no podem oblidar que, històricament, la companyia sempre ha estrenat a Capdepera i que Jaume Miró és també l’autor d’una obra tan lligada al nostre poble com “Llata”.

L’obra que estrenen en aquesta ocasió és In the backyard, una metàfora de la crisi, segons expressió del mateix autor. Toti Fuster s’hi ha referit com a un conte molt actual sobre la solitud i la generositat.

Després d’un mes de dura preparació, ara “Noctàmbuls” s’enfronta a aquesta final amb molta il·lusió. I nosaltres, evidentment, els desitjam tota la sort del món.

del certamen d’Art Jove, en l’apartat d’ajudes per a distribuir espectacles de petit format.