MAGIC BLUE de Mateo de Valdescar i FLUXOS de Jean-Marc Serrano


Que tot flueixi....

FLUXOS és una poètica metàfora del flux de l'energia en la coreografia. L'espectacular i serpentejant línia vermella de llum, en la foscor, ens convida subtilment a recórrer i descobrir progressivament l'espai. Inspira moviment.

Jean Marc Serrano crea un emocionant joc d'energies: el moviment i la llum. Les corbes de llum en un espai fosc creen el fluxos màgics d'un ritmes que cada visitant imagina i crea en funció del punt on es situi i les perspectives que aconseguexi.



L'espectacularitat fotogràfica s'ha de complementar amb l'immersió en l'espai fsc de la sala.





A l'altra sala hi ha la pintura de Simba (Mateo de Vallescar) que és un convit a aprofundir en el món interior.

No sols en el de l'artista sino també en el del propi espectador.

Així l'artista ens convida a participar, silent, en una recerca assossegada, espiritual de les imatges. Les lluminoses línees de Magic Blue, sobre fons negre, són una invitació a parar un moment, mirar al nostre interior, i observar la sensació que produeix en el nostre esperit, l'impacte energètic del color. Inspira silenci.

L'ambient és reconfortant, senzill, distès. Contemplar les seves obres és endinsar-se en un món tranquil, suggerent, on les preocupacions resten fora o s'obliden per moments. Al més pur estil d'una sessió de tai-xí.





Entre els dos espais es crea un diàleg interessant.

Dues grans exposicions. Diferents i complementàries de dos grans artistes que si les les imatges ja copsen la visita és del tot recomanable encara que sols sia per despertar o exercitar aquesta saviesa intuitiva que tots tenim. No us ho podeu perdre. Ho agraïreu.