El grup serverí prepara una gira al Principat pel desembre, pesentant el seu darrrer disc Prova i Error











Després d'haver publicat el seu cinquè treball discogràfic aquest estiu [ Prova i Error (Blau-Discmedi 2011)] , el grup de rock Anegats veu com se'ls obren nous horitzons on poder demostrar perquè són considerats la banda més significativa de l'escena musical illenca.
Després d'un estiu atapeït de concerts arreu de l'illa, on s'ha pogut constatar un cop més que sempre omplen, els de Son Servera desembarquen al Principat per desplegar tota la seva artilleria lírica i musical, genuïnament mallorquina. El primer concert l'oferiran, ni més ni menys, que a la mítica Sala Bikini de Barcelona. Una de les sales de concerts més importants del panorama musical nacional, on han actuat artistes de la talla del desaparegut Antonio Vega, Manic Street Preachers o Green Day. Seguidament posaran rumb cap a Vic, on actuaran juntament amb els manacorins Ocults, en una nit bruixa que ja desperta remors pel Gironès. Tota una invasió balear.

 

Els membres del grup afirmen que afronten aquest nou repte amb humilitat i il·lusió, tot i que puntualitzen que l'objectiu és passar-ho bé i fer-ho passar bé. N'estem segurs.

Podeu fer-ne el seguiment a la seva completíssima pàgina web  www.anegats.com.