Dies 14 i 16 de juny, els nins i nines de 5 anys de s'Alzinar, presentaren les seves obres a la Mostra de Teatre




Els alumnes d'Eduació Infantil de 6èA i B de l'escola s'Alzinar  (5 anys) varen representar sengles obres a la IX Mostra de Teatre Infantil i Juvenil de Capdepera.



Els alumne d'infantil de 6è A sota la direcció de la seva tutora Maria del Mar Alzina, representaren l'obra Lalit i Ajou (El petit musical) que ens oferí  un viatge al voltant del món amb cançons i danses de cada zona. Els nins i nines se'n sortiren molt bé i oferiren un espectacle molt agradós i divertit. L'obra la representaren dia 14, amb dos sessions una matinal pels seus companys i altra a les 20 hores pels familiars i públic en general.





D'altra banda els nins i nines d'infantil de 6è B, ens oferiren l'obra El sol s'enfada, també dirigides per la seva tutora, en aquest cas Margalida Serra, i també ho feren molt bé. l'història parla del respecte d'uns cap els altres i de la diversitat i de l'unió. L'obra la representaren dia 1416 de juny, i també feren  dos sessions una matinal pels seus companys i altra a les 20 hores pels familiars i públic en general.



Ja hem comentat que els més petits de la mostra ho feren molt bé, i a més comptaren amb una posada en escena molt maca, amb uns escenaris molt bonics i un vestuari molt elaborat i encertat.





Enhorabona a tots els infants que han participat, mestres i col·laboradors, segur que la preparació de les obres els ha dut una feinada però el resultat ha valgut la pena.