Sabine Grofmeier i Ramon Jaffé, ens oferiren un preàmbul de luxe a l'actuació dels alumnes de saxofó i clarinet de l'Escola de Música de Capdepera










Diumenge, dia 12 de juny, la clarinetista Sabine Grofmeier acompanyada del violoncel·lista Ramon Jaffé i la pianista Esther Romero ens oferí un gran concert en el teatre de Capdepera.
El concert estava dividit en dues parts molt diferenciades. La primera consistí en un corcert a càrrec de Sabine Grofmeier i Ramon Jaffé, que ens oferiren sis variades peces molt conegudes i magníficament interpretades. No de bades els dos músics, són excel·lents i reconeguts intèrprets i mostraren una gran qualitat en les serves actuacions: Divertimento (W.A. Mozart), Summertime (G. Gershiwin), Libertango (A.Piazzola), Moon River (H.Manchini), Duerme bien querido amigo i Hummelflug de N. Rimsky-Korsakoff. Aquesta encertada selecció musical agradà molt el públic que gairebé omplia el teatre, amb notable presència d'espectadors estrangers. Una delícia escoltar-los.



La segona part no va ser menys interessant. Els alumnes de l'Escola Municipal de Música de Capdepera de clarinet  i saxofó varen interpretar una gran varietat de temes, tan individualment com en grups. En aquest punt na Sabine Grofmaier i na Esther Romero acompanyaren al piano algunes interpretacions dels més petits. No cal dir que les seves intervencions varen ser fortament ovacionades, tot reconeguent l'esforç i el treball del joves artistes en la preparació de les peces que veritablement sonaren molt bé.







Enhorabona a tots