Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2431

Una obra per a amants del teatre

   Simplificar i actualitzar un Shakespeare no és una feina senzilla. La companyia Buits i nous, d’origen manacorina però que abasta en aquesta obra els parlars més diversos del català,aconsegueix una novedosa, agosarada i atractiva posada en escena. Una interpretació molt acurada de tots els actors i actrius (es nota l’estada a l'Institut del Teatre de BCN) i una molt bona direcció de JM Albiñana (quedeu-vos amb aquest nom perquè en sentireu parlar). 



   Una escenografia post-nuclear, un ritme trepidant i una història de passions i pulsions humanes, com totes les de Shakespeare. De les de sempre però ben contades. Ús de titelles amb material reciclat, tocs d’humor que evoquen èxits cinematogràfics i, sobretot, un Antoni Perelló magistral, que en el seu paper central dóna jocs a la resta d’actors i actrius, i mou els fils de l’obra amb gran sobrietat.
   No és un espectacle familiar, però és una obra per crear afició al teatre. 



   Per acabar, ressenyar que Toni Perelló deixà una gran empremta d’amics i d’incondicionals a Capdepera, el teatre registrà una molt bona entrada tot i ser dilluns.