Capdepera acull per quart any consecutiu el Gran Concert d’Orquestres de Corda


  

La quarta trobada de la Junge Camerata Academica Sant Llorenç d’Alemanya amb els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Capdepera i l'Orquestra Aladern varen omplir el Teatre Municipal de Capdepera. 

  
Els joves músics varen oferir un concert de violí dividit en tres parts. 



   En primer lloc van tocar els més petits de tots, els alumnes de l’Escola Municipal i varen interpretar tres cançons de Suzuki, el mètode de violí que aprenen. Després, els companys es varen afegir per interpretar cançons com El gegant del pi o Parada de Soldatini, de Curci.



   La segona part del concert va ser interpretada per l’Orquestra N’Aladern qui va tocar un repertori ampli acompanyada en diferents moments per altres instruments, com el trombó, la viola, el violoncel o el combo. Una de les actuacions, la cançó Per un cap, de Piazzolla, va comptar amb un ball de les alumnes del Ballet Stylo. 






 


  En darrer lloc, els 50 nins i nines de la Junge Camerata Academica Sant Llorenç van oferir un concert de violí amb peces com Concert per a violí en sol de menor, de Vivaldi; Vals en ol Major, de Brahms i Knaus; o Allegro per un violí i dos solistes de Graaf. 


 
  La Junge Camerata ha convidat els alumnes de Capdepera a realitzar un intercanvi i anar a Alemanya, però s’ha d’estudiar quan seria la millor època. 



  El batle de l’Ajuntament de Capdepera, Josep Gallego; i el regidor de Cultura, Rafel Fernàndez; varen disculpar la seva absència. Per altra banda, el Consistori gabellí va oferir 1000 euros a l’orquestra Alemanya per la col•laboració en aquest concert i en els propers. 



   En acabar se repartiren obsequis entre els participants