El nombrós públic que assistí a la inauguració escolta atentament les explicacions de l'artista


Divendres dia 25 de setembre obri les portes la temporada 2010-2011 de la Torre de ses Puntes amb l'exposició d'Antònia Del Río. Nombrós públic es convocà davant tal event. Un públic jove, de fet n'Antònia cursà el batxiller artístic a Manacor on compartí experiències hi deixà amics i companys.




L'exposició es concentra a la sala de dalt on els diversos apartats queden perfectament integrats i el vídeo de 3,50 seconds es situa a la sala de baix. just davora l'entrada.






N'Antònia davant les preguntes informals decidí explicar cada una de les parts d'aquesta exposició. Cosa que el públic agraí de gran manera ja que permeté un diàleg més rpofund amb les obres. I d'això exactament va l'exposició de diàlegs.











Les enhorabones es prodigaren entre els representants municipals i artistes de Manacor que han descobert una nova artista de les arts plàstiques a qui auguren un llarg i exitós futur.




L’acte inaugural va comptar amb la presència de Bel Febrer, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Manacor i Mateu Ballester, en representació de la Fundació “SA NOSTRA”.