La plaça del Centre Cap Vermell s'estrena com a espai escènic amb Encuentros 2



El Centre Cap Vermell es va estrenar, el pasta divendres dia 30, com a nou espai escènic de Cala Rajada, tot i que aquesta estrena es va produir defora de l’edifici, concretament a la plaça de la zona enjardinada. I va ser amb motiu d’un nou espectacle del Festival de les Arts al Carrer, el muntatge de la companyia de dansa Hierba roja, capitanejada per Jean-Marc Serrano, i el seu espectacle Encuentros 2.


 

Els espectacles que Serrano ens proposa ja comencen a fer-se’ns familiars, ens estan habituant a coreografies poc convencionals i a una estètica absolutament actual. Però, també, de cada vegada més, les propostes de Hierba roja ens semblen més treballades i més coherents. Moviments plens de coordinació i màxima complicitat entre tots quatre ballarins feren que l’espectacle resultàs visualment molt atractiu.





 

I hem dit quatre ballarins perquè, en aquesta ocasió, Jean-Marc Serrano es presentà acompanyat de Marga Llobera, Bàrbara Riera i Roger Viñas, cadascun dels quals demostrà una tècnica molt sòlida, que posada a contribució del conjunt va permetre assolir els moments més brillants d’Encuentros 2.

 


   



























El públic que va comparèixer a aquesta primera cita en el Centre Cap Vermell fou més aviat escàs, però tot d’una es va sentir atrapat per la plàstica de la dansa de Hierba roja, i així ho va reconèixer al final, amb una llarga i merescuda ovació.



Aquí podeu fer-ne un tast amb el vídeo que, evidentment, no inclou l'espectacular final de l'espectacle.