BASES del VII CONCURS INTERNACIONAL DE PIANO VILA DE CAPDEPERA 2010






   -Està de nou oberta la convocatòria del pròxim Concurs Internacional de Piano Vila de Capdepera que es celebrarà en el Teatre Municipal de Capdepera dels dies 25 d'abril al 2 de maig 2010.
    Un concurs internacional que després d'anys d'experiència i treball per créixer i arribar a totes les parts del món, mostra amb la seva celebració l'èxit del projecte. Una acceptació total de participació a nivell de concursants i a nivell de públic, rondant el centenar de participants que es reuneixen durant uns dies a Mallorca, procedents de 25 a 30 nacionalitats diferents.
   Aquest certamen es celebra amb caràcter bienal al municipi de Capdepera. Ho organitza l'associació cultural Art en Música i l’Ajuntament de Capdepera, amb la pianista Noemí Dalmau com a directora, amb total suport d'institucions i patrocinadors. Art en Música és una associació dinàmica que fonamenta la seva actuació en la interrelació amb altres associacions o fundacions repartides a Europa i en el món, privilegiant els intercanvis culturals. Aquests nexes internacionals estan sempre oberts i expandint-se, creant-se una roda d'intercanvis d'esdeveniments artístics.
   El Concurs Internacional de Piano Vila de Capdepera complementa per al participant una interessant experiència musical i pianística amb vivències humanes i socials: Capdepera es converteix durant uns dies intensos d'interaccions artístiques en punt de referència musical.
-El concurs es divideix en cinc nivells segons l'edat: 5º NIVELL fins a 30 anys, 4º NIVELL fins a 23 anys, 3º NIVELL fins a 17 anys, 2º NIVELL fins a 13 anys, i 1º NIVELL fins a 10 anys.                                                                       


                                
   Com novetat s'inaugura un nou nivell, NIVELL 0 fins a 8 anys; només participació, amb el propòsit d'estimular i perseverar la vocació dels nens i nenes de tan primerenca edat que amb il•lusió  s’inician en la música i en concret en el piano.
   -Importants PREMIS per a tots els nivells: Concerts en qualitat de solista amb l'Orquestra Simfònica de les Balears “Ciutat de Palma”, recitals a Mallorca, premis en metàl•lic, beques d'estudi, cursos d'especialització musical, premi al millor intèrpret de compositor de les Illes Balears, vals en partitures, MP4, CDs música clàssica, premi del públic...
   -Termini d'inscripció 18 de març 2010.
  -CONCERT INAUGURAL: dia 25 d'abril a les 20:30h a càrrec de la pianista russa Marina Goshkieva, guanyadora del 2º Premi del 5º nivell i Premi del Públic en el VII Concurs Internacional de Piano Vila de Capdepera.
   -PROVA FINAL AMB ORQUESTRA: dissabte 1 de maig.
   -CONCERT GUANYADORS i LLIURAMENT DE PREMIS diumenge dia 2 de maig 2010.
   -Tots els actes seran oberts al públic.

INFORMACIÓ : (bases, programa, premis, inscripció...)
Web : www.internacionalpianocapdepera.com
E-mail : Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telf. 971 819 467 *  Fax: 971 565 256.