El proper divendres, dia 4,
reapareix ES MUSSOL


Després d'aquell magnífic "El sopar dels idiotes" que ens donaren a tastar el passat mes de gener, torna ES MUSSOL a l'escenari del Teatre Municipal. Serà el proer divendres, dia 4, a les 21 hores, i repetiran el dissabte 5, també a les 21, i el diumenge 6, a les 20.



Per a aquesta nova experiència,  el nostre grup teatral ha escollit, aquesta vegada, el camí de la comèdia d'embulls, d'equívocs, de malentesos, que, amb tota seguretat, provocaran la rialla immediata de l'espectador i ens faran passar una estona molt i molt divertida. L'obra, "Això no és el que sembla" (Rita Ardisson), ha estat traduïda i versionada per Octavi Egea, qui, a més, n'assumeix la direcció.



Octavi Egea compta amb currículum literari i teatral prou ample, de prestigi. Amb una vintena d'obres publicades, ha obtingut nombrosos premis teatrals, entre els quals un dels Premis Octubre, per l'obra "Persones perdudes". Ha adaptat per al teatre nombrosos musicals, com "Grease", "Siete novias para siete hermanos" o "Cantando bajo la lluvia". En definitiva, que Es Mussol, ha confiat el nou projecte a un professional amb prou experiència, d'aquells que garanteixen un resultat final de qualitat.



D'altra banda, el grup incorpora, per a aquesta estrena, dues noves cares: Maria del Mar Siquier i Maribel Frontera, mentre que la resta del repartiment queda en mans dels "veterans" de sempre. El dilluns dia 30 tenguérem ocasió d'assistir a un dels últims assajos, ja en la recta final abans que s'aixequi el teló. El grup, pel que poguérem veure, treballa de valent, polint detalls, per tal que, el dia D tot estigui a punt i la representació sigui un èxit.

Nosaltres no en tenim cap dubte.