Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2573
"Berlin, ich liebe dich"
"Berlin, t'estim!"

Image

Image

L'exposició "Els altres colors" s'iangurà a la Rundfunk Berlin-Brandenburg en ocasió del 70 Aniversari 

Més de 400 convidats del Director General de la RBB, Dagmar Reim centre de televisió en la Masurenallee. Entre ells el batle de Berlín, Klaus Wowereit, qui va operar amb èxit com un subhastador.


De 10.000 euros, la imatge de Gustavo amb el títol "La comtessa estava acariciant el seu marit, qui es va convertir en una gallina" (oli sobre tela de 60 x 80)

La recaptació es destinarà a la residència dels nens "Sonnenhof" benefici a Berlin-Pankow. L'hospici és una instal·lació de la Fundació Schulz Björn,

 "Estem molt entusiasmats amb l'impressionant suma, que es va reunir en la subhasta. Molt, molt sincer agraïment a Gustavo per la pintura que va posar a disposició " va dir Jürgen Schulz, de la Junta Executiva de la Fundació Schulz Björn i fundador d'aquest hospital "Sonnenhof".

"El pintor Gustavo està implicat, on l'assistència és necessària. Estic encantat d'aquest producte subhasta, fantàstic per al benefici d'hospici ", va dir el director de RBB Dagmar Reim.

L'exposició en el Centre de Televisió RBB, Masurenallee romadrà oberta fins dia 25 de novembre.



Ens alegram dels èxits i felicitam altra cop a Gustavo, que no atura de crear ponts entre Berlín i Mallorca i de tintar la grisa tardor alemanya amb els seus colors.

Cap Vermell ja entrevistà a Gustavo el mes de maig en El cafè dels dissabtes