Els conjunts instrumentals i vocals de l’Escola de Música tornaren a escena. El passat dissabte dia 17 de desembre a les 12h l’escenari del Centre Cap Vermell acollí el ja tradicional concert de conjunts d’hivern on el públic pogué gaudir d’un repertori ben amè.

Encetaren el concert les corals dirigides per Bàrbara Femenias amb la coneguda nadala Rockin around the Christmas tree. A continuació Don’t stop me now de Queen a càrrec del conjunt de pianos i el seu professor, en Marc Forteza. Seguidament, Jingle Bell Rock amb na Rosa Ballester al capdavant del conjunt de percussió.



El conjunt de guitarres de grau professional, ens delectà amb el Tango paraguayo, i seguidament el conjunt de pianos de professional amb The heart asks pleasure first de Michael Nyman, acompanyats per la seva professora Antònia Massanet. El conjunt de guitarres d’elemental i la seva professora, Maribel Lliteras, interpretaren una selecció de peces breus.



Arribant a la recta final del concert, l’orquestra de corda dirigida per Xisca Asensio quatre petites peces que abastaren des del jazz a les nadales més tradicionals. Finalment la banda, dirigida per Víctor Ferragut, interpretà tres petites obres originals per a la formació.



Després de 3 anys de no poder-ho fer, degut a les mesures de prevenció de la pandèmia, tots els conjunts interpretaren la nadala We wish you a merry christmas per tancar aquest concert de nadal 2022.

El concert durà poc més d’una hora. Fins al 22 de desembre, l’alumnat del centre continua amb les audicions individuals i jornades de portes obertes al mateix centre.