Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 844



 

El grup de teatre Noctàmbuls participarà del cicle organitzat pel Govern Balear amb motiu del Dia del Record (29 d’octubre). Se programaran 19 funcions al voltant de la Guerra Civil i la repressió franquista en les quatre illes. Set companyies de teatre locals faran una gira per espais de les Illes fins a completar 19 funcions.

Les set obres programades són: “Les Cançons perdudes de Noctàmbuls Teatre, una peça de dramatúrgia documental al voltant de la vida de Margaret Zimbal; “Els altres” de Cultural-ment, un homenatge al batle republicà Emili Darder; “Fragments a Mallorca durant la Guerra Civil” de l’Alicorn Teatre, la memòria de la Guerra Civil a través dels relats de dones ferides; “Amarg” d’Òrbita Produccions, narra la darrera nit de Federico Garcia Lorca; “Llum trencada” d’Iguana Teatre, recull algunes històries de dones  que anaren a la presó; “Exercicis de Memòria” d’El somni Productions, una proposta escènica de petit format; i “Antigones 2077”, a través del mite d’Antígona WeNeverSleep dona veu a companyes dels represalitats desaparescuts”.



(*) Les Cançons perdudes, una obra teatral dirigida per Joan Fullana i interpretada per Ma Antònia Fuster ("Toti"), Biel Bisquerra i el mateix autor Jaume Miró. Produïda per Noctàmbuls.