L’Escola Municipal de Música de Capdepera posa punt i final al curs 2021-2022 amb un mes de juny ben intens. A part de l’activitat acadèmica i docent habitual del centre, l’alumnat ha posat en escena diverses produccions:

Els dies 11 i 12 de juny, el musical de musicals 7 germanes, al Teatre de Capdepera amb l’alumnat de programa musical, acompanyants de la música en directe de l’orquestra de professorat del centre.

Ressenya a Cap Vermell: http://www.capvermell.org/index.php/cultura/noticies/30166-7-germanes-una-emotiva-peca-de-teatre-musical

El següent cap de setmana, el 18 de juny el Centre Cap Vermell, acollí el ja tradicional concert de conjunts on hi participaren: la coral, el conjunt percussió, el conjunt de pianos, l’orquestra i la banda del centre. Un programa centrat amb els colors que delectà al públic assistent.










Del 17 al 23 de juny han tengut lloc, a la mateixa escola, les audicions individuals d’instrument i cant, així com les jornades de portes obertes dels més menuts, on han pogut compartir les sessions amb familiars i amics.



Finalment i per concloure el curs, el professorat del centre ha realitzat una sessió d’autoformació sobre creativitat on el professor de guitarra elèctrica, en Paco García, ha compartit amb els companys alguns recursos didàctics.



L’Escola posa així punt i final al curs 2021-2022. El curs 2022-2023 s’iniciarà el dilluns 26 de setembre. Si algú està interessat a gaudir de la música, aprendre un nou instrument, o viure un musical des de dins, que no dubti a omplir el formulari de preinscripció, no fos cosa es quedi sense plaça! A partir dels 3 anys...

https://forms.gle/HW7CzUpgsACcRjKj7