Dissabte i diumenge, 12 i 13 de juny, els alumnes de Teatre Musical de l’Escola Municipal de Música de Capdepera van representar l’obra 7 germanes, amb la col·laboració de l’orquestra del professorat de l’escola.
 

L’obra escrita per Arnau Serra, ha estat possible gràcies a l’alumnat dirigit per na Barbàra Femenies (cant), Victor Ferragut (música), Maria Antònia Gomis (coreografies) i el propi Arnau Serra (direcció).
 

7 germanes és una tendre història que compta un germà gran a la seva germaneta, quan es troben perduts al bosc. Un conte que alterna (i combina) l’actuació de set nines i set dones adultes a l’escenari, que tenen unes personalitats molt marcades, que s'accepten, complementen i recolzen mútuament. Un esdeveniment tràgic posarà punt i final al conte.



Un treball d’equip que, malgrat la dificultat de coordinació de música, teatre i cant, es resol amb molta solvència. Tot un luxe poder escoltar un musical en directe, com el que ens ofereix cada any l’Escola de Música, amb moments molt tendres i emotius. 

El comentari general a la sortida del teatre va ser de gran satisfacció, elogiant l’actuació.

Enhorabona a tots, alumnes i professors, per la feina feta.