Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1364
Professorat d'Escola de Música de Capdepera presenten els instruments a l'alumnat de s'Auba i s'Alzinar




El passat dilluns, dia 7 de juny, els alumnes del  CEIP s'Auba varen desplaçar-se fins al centre cultural Cap Vermell per assistir a un taller sobre instruments musicals que oferia l’ Escola Municipal de Música de Capdepera.

Aquesta interesant activitat, destinada a que els infants sabessin quins instruments poden aprendre a l’escola de música, es va dividir en dos torns per poder complir les mesures sanitàries i d’aforament. Al primer torn, a les 10.00 h, hi varen assistir els alumnes de 6è d’infantil, 1r, 2n i 3r de primària. Al segon torn, a les 11.00 h, foren els de 4t, 5è i 6è de primària els que hi assistiren.

Una vegada acabada l’activitat, en la que alguns alumnes del centre varen poder fer una petita demostració, des del centre agraeixen a l'EMMC i al seu director, Victor Ferragut, les facilitats donades per poder realitzar aquesta activitat que ha agradat molts als nins i nines i que esperen repetir el proper curs.
 


Dilluns, dia 14 de juny l'alumnat del CEIP s'Alzinar ha anat fins al Teatre de Capdepera per assistir a un taller sobre instruments musicals que oferia l' EMMC: escola municipal de música de Capdepera.

La direcció de l'EMMC i el professorat van preparar un muntatge de presentació  de cada instrument realment fantàstic amb un recull de peces instrumentals de l'actualitat que han impressionat a l'alumnat. Després van oferir una explicació de totes les famílies d'instruments i a posteriori una audició en viu i en directe de cada un dels instruments. Na Xisca ens ha presentat la corda, na Marina el vent-fusta, en Víctor el vent metall i na Rosa la percussió. Ha estat un taller d'una professionalitat excel·lent on alguns dels alumnes han tingut l'oportunitat de participar.

Hi va assistir l'alumnat de primer i segon a les 10h i l'alumnat de tercer i quart a les 11h la qual cosa ha facilitat que les mesures de seguretat i higiene és respectessin en tot moment

Des de s'Alzinar agraeixen a l'Escola de Música de Capdepera i en especial a en Víctor i a na Xisca, perquè faciliten la participació en aquestes activitats musicals que tant han agradat a l'alumnat que ha assistit a l'audició.