Divendres, 7 de maig, se va inaugurar l’exposició de Steve Afif  “Conversaciones conmigo mismo” al Centre Melis Cursach. Amb aquest artista internacional, d’amplia trajectòria amb nombroses  exposicions individuals i col·lectives, arranca el programa “Estiu de Can Melis 2021” que oferirà una interessant i variada oferta. Aquest estiu podrem veure les fotografies de Ramón Bonet, amb el tema de les matances, i documentals de Toni Capellà.

Pel que fa a la completa exposició d’Steve Afif, fins dia 20 de juny, podem veure una amplia col·lecció de pintures, dibuixos i  escultures.  Trobarem obres de distintes tècniques (oli, acrílics, tinta, llapis, gouache...) configurant obres abstractes i figuratives.

Com comenten Maria Massanet i Gori Rexach a la presentació “ El títol de la mostra és tota una declaració d’intencions que avança la rotunditat de la proposta. No sols en el sentit de fugir d’un mateix, sinó també pel que fa referència a la consciència de l’espectador..” .

Una excel·lent proposta que mereix una visita amb temps, per poder gaudir-la plenament.



Al carrer, el regidor de Cultura i el batle de Capdepera van dirigir unes paraules al públic assistent, comunicant que l’escultura  “Ararat” (donada per l’artista) s’instal·larà  les dependències municipals.

Esteve Afif també va dirigir unes paraules d’agraïment per poder exposar al Centre Melis Cursach, donant les gràcies a Maria Massanet i Gori Rexach, al regidor de Cultura i l’ajuntament de Capdepera pel seu suport i ajuda a l’hora de muntar l’exposició.



Amb aquesta exposició s'afegeix un altre espai expositiu, el que era ela cisterna del casal.




Després de la presentació es pogué visitar l’exposició i aprofitar per a conversar al carrer i al pati del Centre Melis Cursach.



Com hem comentat, es tracta d'una exposició molt recomanable.