Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1683
L'Escola Municipal de Música de Capdepera tanca el trimestre amb les audicions de totes les seccions



Des del passat dimecres dia 16 de desembre l’alumnat de l’Escola de Música no ha aturat. Seguint totes les mesures de prevenció, d’acord a les autoritats sanitàries, es celebraren al Teatre Municipal de Capdepera les audicions individuals i de conjunt del centre.

Amb control de temperatura i aforament limitat el públic pogué gaudir del joves talents musicals del municipi. El 16, 17, 18, 20 i 21 a les 17:00h i a les 18:30h tingueren lloc les audicions individuals d’instrument i cant. El dissabte 19 fou el torn dels conjunts del centre. A les 10:30 actuaren el conjunt de pianos, el conjunt de percussió i la coral de nivell elemental i professional. A les 12:00 fou el torn de l’orquestra d’elemental, la bandeta i la coral del programa de teatre musical.

Sens dubte el fet de poder compartir la feina feta durant aquest atípic primer trimestre ha estat tot un revulsiu i injecció de moral en la formació de l’alumnat del centre. Amb dedicació i constància tots els joves, i no tan joves, han mantingut viu l’interès per a una pràctica artística activa al nostre municipi.