Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2003
L'obra d'Es Mussol participà de la sisena edició de "Al cel mos vegem tots plegats"



En el primer cap de setmana de febrer, el grup de teatre gabellí Es Mussol presentà la seva obra "Alenar" al teatre Maldà de Barcelona, en el marc de la sisena edició del cicle Al cel mos vegem tots plegats, un cicle de lectura de rondalles mallorquines dramatitzades amb un ample programa d'activitats complementàries.


Clicau al cartell per veure el programa.

Enguany el cicle es complementa amb el concert de CBlues3, l'exposició "Entre Barcelona i Mallorca" i l'obra Alenar d'Es Mussol. 



Dia 3 i 4 de febrer,  Es Mussol  va presentar la seva obra de teatre de creació col·lectitva, dirigida per  Catalina Florit i interpretada per Toti Fuster, Biel Bisquerra i Pere Terrassa. Les actuacions d'Es Mussol van tenir una bona assistència de públic, entre el que es trobaven alguns gabellins, amb bon feed-back posterior amb copa de cava inclosa.

Alenar: Obra de teatre de creació col·lectiva de Mussol Teatre, una companyia de Teatre de Capdepera formada per Toti Fuster, Biel Bisquerra i Pere Terrassa, a la qual s’afegeix aquesta vegada Catalina Florit com a directora. L’espectacle es basa en un procés de recuperació de la memòria del poble, de les històries anònimes (en especial de dones que d’una manera o altra havien estat desplaçades a dins la societat), fent una recerca de mesos sobre el patrimoni immaterial, i que pretén continuar amb altres pobles de Mallorca. Durada: 1 hora i 10 minuts.