Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2050
El segon acte de 'Il barbiere di Siviglia', de Rossini


Com ja explicàrem, la companyia Óper 4.0 està assajant al Centre Cap Vermell "Il Barbiere de Siviglia“ de Rossini que estrenarà a l'Auditòrium de Palma dia 4 i 5 de setembre. A canvi de la cessió de l'espai oferí un assaig en obert amb explicacions de les directores. La d'escena i la general.

El públic assistent gaudí, tot i les pauses per a les correccions (no oblidem que era un assaig) de la qualitat dels artistes, tot i que mancà l'orquestra i sols hagué piano. Però tothom sortí content de veure, el directe, d'un assaig d'òpera d'alt nivell. 

També comprovaren que la posada en escena no tenia res a veure amb les òperes del segle XIX. Va ser un decorat modern i innovador. Tot i que no es veren les projeccions. 

Al final les directores plantejaren al públic un torn obert de paraules i donaren les explicacions a qui les demanà. N'Alejandra Cabello, com a ajudant de direcció, va ser la persona que ho va fer tot més fàcil.

En tot, també dir, que qui vulgui anar dia 4 o 5 de setembre a l'auditòrium de Palma, amb la compra de l'entrada es facilita transport d'anada i tornada gratuït. Heu d'adreçar-vos al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.