L'exposició s'ha muntat al Centre Melis Cursach, com els darrers anys



 Divendres, 26 d’abril, va tenir lloc al Centre Melis Cursach l’exposició de treballs dels alumnes dels tallers de pintura i restauració de mobles de l’Escola d’Adults Capdepera.
 

El que fa a la pintura cal destacar la varietat de tècniques i  temes, atenent als diversos interessos i nivells dels participants del taller dirigit per Sebastià Massanet. Com és lògic donada la diversitat d’alumnat, n’hi ha de novells i de veterans, i de tècniques emprades el resultat és molt divers però de gran qualitat.

Pel que fa al taller de restauració resulta molt interessant veure com vells mobles reviscolen i passen a ser autèntiques joies. Molts són recuperats de les golfes o de racons de les cotxeries o recollits de deixalleries, i després de molt de treball fan un canvi radical. Els resultats són excel·lents, en gran mesura al bon quefer de la professora Esperança Llabrés.



Ambdós tallers gaudeixen de molt bona participació que ha dut a ampliar horaris i grups.



Després de l'exposició  els alumnes de restauració van celebrar el sopar de fi de curs a La Fragua.

Pel que fa a l’exposició recomanem la seva visita, restarà oberta la propera setmana de 19 a 21 hores  i dimecres també de 10 a 13 hores. La combinació  de mobles i pintures resulta molt atractiva i creant ambients amb molt de gust. Però millor veure unes imatges .