Dimarts 16 d’abril les alumnes dels tallers de Ca Na Marisa realitzaren l’exposició anual al Centre Melis Cursach, amb un extens recull de labors amb el denominador comú de la perfecció en l’acabat i la bellesa dels models triats.

Es tracta d’una exposició que, any rere any,  gaudeix d’una gran participació i molta acceptació. No de bades és goig visitar el Centre Melis  “vestit” amb l’exquisidesa de les peces presentades.  Enguany es presenten obres de patchwork, macramé, punt de calça, calats i brodats, destacant una important secció infantil de la qual les monitores es senten prou contentes.

La quantitat de realitzacions presentades ocupen totes les àrees expositives del Centre Melis Cursach i la pròpia casa, tota una feinada feta amb molta cura i detall, amb dissenys veritablement bells. Més d’un centenar  de peces coma ara cortines, cobertors, quadres, bosses, pepes, elements de decoració... i un llarg llistat de objectes originals.

L'exposició dels tallers de Ca Na Marisa ha arribar a la 23a edició ininterrompuda, mantenint la mateixa cura en la presentació i ultimant fins el darrer detall per que ressaltin les peces.

A més de na Marisa Nebot, que s’encarrega de les classes de brodats i de calça, na Bàrbara fa les classes de tall i confecció i patchwork; i na Lita el macramé i els calats. Enhorabona a totes i a les seves alumnes!