El Club Capdepera en Joc al complet


Aquest passat divendres 29 de març, Total Dance celebrava l’arribada de la primavera amb el segon show de la temporada al Poliesportiu Es Figueral. A més, al finalitzar l’actuació va tenir lloc la presentació del club de Vòlei Capdepera. Tant el club de vòlei com Total Dance pertanyen al Club Esportiu Capdepera en Joc.

El capvespre començava amb la desfilada dels alumnes de l’escola de dansa Total Dance acompanyats dels nostres amics de Som Aquí Gabellins. L’associació gabellina, és el segon any consecutiu que participen amb Total Dance.

Una vegada tot llest, començava el show. S’iniciaven els més petits, els alumnes dels grups Little Mafia, Kids n’ Beat i Lollipops, els quals tenen entre 3 i 5 anys. Ens deixaren bocabadats amb l’evolució que mostraren de la darrera actuació celebrada al Nadal.


Little Mafia


Lollipops


Kids n’ Beat

Seguit dels més petits, començaven els grups de primària. Des dels alumnes de 1er fins als de 6è, anaren mostrant les seves coreografies i de com la dificultat d’elles anava augmentant. Els grups Black Sheeps, Gangstars, Pink Ladies, Marshmallows, Wild Gang i Platinium Crew, varen rebre la gran ovació del públic que estava seient a les graderies.

 Black Sheeps


Gangstars


Pink Ladies
 
Marshmallows


Wild Gang

 Platinium Crew 

Una vegada acabaven els grups de primària, seguien els nostres “grans”: Breaking Rules, Rough Diamonds, Golden Angels i Royal Resistance Crew. Aquí es va poder veure la gran qualitat de les coreografies i de tots els alumnes que varen defensar amb força i passió els seus balls.

 Rough Diamonds 


Breaking Rules

 Golden Angels


Royal Resistance Crew

Al acabar l’actuació de Total Dance, començà la presentació del Club de Volei Capdepera. L’escoleta de volei, el grup federat de categoria infantil i el grup de joves sortien un per un per presentar-se al públic. El voleibol és un esport que està guanyant força dins el nostre poble i que esperam seguesqui així al llarg dels anys.

 

Així doncs, el Club Capdepera en Joc es va afegir per donar la benvinguda a la primavera i celebrar-ho junts. Ens veiem molt prest!