Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2091
Se celebraren dies 19 i 21 de febrer



Dins el III Cicle d'Interludis Musicals, els passats dimarts dia 19 i dijous dia 21 de febrer varen tenir lloc a la Biblioteca del Centre Cap Vermell i al Centre de Dia de Cala Rajada, respectivament, el tercer i el quart concert. En aquesta ocasió els joves músics de 2n curs del programa de Grau Elemental ens oferiren un petit tast del que han treballat aquestes darreres setmanes.

A la Biblioteca hi participaren un total de 9 alumnes tocant: la guitarra, el bombardí, la bateria, el violí i el piano; mentre que al Centre de Dia hi participaren un total d’11 alumnes, mostrant amb entusiasme els seus avanços, davant els padrins i padrines usuaris del centre que les reberen amb gran alegria i gaudiren així d’un capvespre diferent escoltant les seves interpretacions amb: la guitarra, el violí, la bateria, el piano, el vibràfon i el saxòfon.

Amb aquest programa, l'Escola de Música pretén, per una banda, obrir-se i apropar-se a tota la ciutadania mitjançant actuacions de curta durada a escenaris menys convencionals; i per l'altra, donar l'oportunitat als seus alumnes de tocar en un ambient íntim i agradable.