El passat dia 12 de desembre l’Escola Municipal de Música de Capdepera visità les escoles del nostre municipi per donar la benvinguda al Nadal.  En aquesta ocasió la professora de clarinet, Laia Queralt, i una de les professores de piano de l’escola, Laura Cabrera, interpretaren una sèrie de nadales i cançons populars infantils ben conegudes pels nins i nines.

A l’escoleta Es Ferreret de Capdepera els nins i nines obsequiaren a les professores amb una felicitació de Nadal la mar de guapa.

A l’escoleta Eriçons de Cala Rajada el concert va coincidir amb la festa de Nadal que organitza cada any l’equip directiu de l’escoleta per desitjar les Bones Festes als familiars dels nins i nines, per la qual cosa els nombrosos pares, mares, padrins, padrines, tiets i tietes assistents, cantaren molt animadament totes i cada una de les cançons i nadales que tocaren les professores.

Dissabte dia 15 va tenir lloc al Centre Cap Vermell el tradicional concert de Nadal de l’EMMC, a càrrec dels conjunts instrumentals i vocals de l’escola. Hi participaren el conjunt de Música de Cambra, el de percussió, el de guitarres, els dos conjunts de piano, la Banda, els cors, l’Orquestra de corda i l’Orquestra d’Ensenyaments Professionals.

Per acabar tots els conjunts interpretaren una suite formada per tres nadales arranjades per a l’ocasió desitjant així un Bon Nadal al nombrós públic que va aplaudir amb entusiasme al llarg de tot el concert.