Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2308



Fins dia 14 de desembre, Mateu Estarellas exposarà al Nou Segle XII.  Les pintures que presenta en Mateu són part de l'obra exposada al Centre Melis i ocupa la planta baixa del local. Ho podem veure quadres de diverses mides que mostren les darreres creacions del pintor calarrajader.  



L'ubicació dels quadres ha quedat molt bé i permeten gaudir de les propostes de Mateu. Com dèiem fa unes setmanes en aquestes mateixes pàgines "... aquesta darrera etapa de Mateu Estarellas és un regal per a la vista i, a despit de la intenció de l'artista (que no coneixem), enfrontar-s'hi suposa rebre una injecció d'optimisme, una dosi considerable d'alegria estètica. Colors perfectament conjuminats des del que volem suposar una recerca esforçada per a trobar el pigment adequat per a cada element que integra el treball. I aquella sensació que res del que veus, res del que el pintor ha deixat anar damunt la tela, hi és sobrer."



Una vegada més constatar l'interés de Michael Eijman, propietari del Segle XII,  per consolidar un espai expositiu modest, però molt digne. Dissabte, 3 de novembre, va tenir lloc l'inauguració de l'exposició, que tancarà el proper 14 de desembre.