Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2633
De moixonies a Marisa Rojas passant per Sustrandos i Llompart. Sense oblidar n'Alicia Rexach i el gató gustavià.




El segon dia, començà amb propostes pels més petits, de fet gairebé mai es programa per a infants de 0 a 4 anys. A més, Moixonies són una aposta assegurada, si als infants els agrada, als pares els meravella. Surten com si haguèssin anat a un altre planeta.



Les fotos no menten. Arantxa Riera i Carol Domènech, amb Jaume Tugores a la guitarra inicien els més petits en el món de la música i de l’art a través de l’experiència compartida amb els seus pares.



L'activitat es va fer a l'interior del CCV per tenir una mica més d'intimitat mentre a l'exterior es començava el muntatge.





Al final acabaren ballant en una festa infantil completa.



A l'exterior captàrem aquesta imatge de les tapes que oferien els malats de birra. Una proposta gastronòmica boníssima. De fet, ho acabaren tot.



I al bar, tingué lloc el tast de cervesa. Una proposta que ens inicia a la degustació de cinc tipus diferent de cervesa artesana.



A continuació, un espectacle de teatre-circ amb Alícia Rechac i Maria Salmerón. La companyia Malícia, que ja actuà l'any passat, mostrà una maduresa en la proposta respecte a l'any passat. Les actrius fan gala d'un repertori d'acrobàcies impossibles. A nosaltres ens deixaren bocabadats.



Aquí teniu unes imatges.





Just acabar l'espectacle, Gustavo ja signava capses de gató del Forn de Sa Plaça. 



La conjunció artista-reboster, Gustavo-Pep Navarro, és una gran iniciativa que tingué els seu espai a les NITS i que donà a tastar gratuïtament un gató d'ametlla i un altra de garrova de gran nivell. El primer, fet amb una farina molt fina, crea una lleugeresa a la coca i fa que l'ametlla no embafi. El de garrova dóna una sensació a xocolata que no és tal però que perdura en boca una vegada engolit.



La presentació, com no podia ser d'altra manera, fou molt divertida i plena d'anècdotes. 



Tot i que vérem a més d'un emocionar-se. Aquí teniu les tres generacions Navarro.





I fosquejant arribà la poesia de Josep Maria Llompart. Un tast a l'exterior per passar a l'interior i assaborir cada paraula com cal.







Després vérem com el grup SUSTRANDOS ha crescut ràpidament i ha sabut trobar el seu lloc en el panorama musical illenc. Un repertori ple de grans èxits interpretat amb gran professionalitat i animant constantment els seus seguidors, que no son pocs.







Per descansar una mica, l'OCELLADA llompartiana de Vers Endins. Glòria Julià i Víctor Leiva ens posaren la pell de gallina amb el seu recital poètic musicat. Tal volta a l'interior s'hagués gaudit més.





I tancà el vespre Marisa Rojas & Vindaloo Groove EXP. Joan Miquel Sancho (Guitarres), Jaume Padrós (Mussolet) Teclats i Baix i Sergi Tomás (Bateria), son el músics que conformen aquest nou projecte, càlid, singular, treballat i interpretat des d’un nou punt de vista. un passeig entre el pop, el rock, el soul i la fussió de tot plegat. 

Una meravella que, com el dia anterior deixà a molta gent amb el regust de....una miqueta més.





En definitiva, catorze propostes molt diverses, a més del mercadet artístic, les cervesses artesanes i les PROJECCIONS de les obres dels artistes Miguel Sarasate i Vanessa Massanet a la façana de l’edifici. 
Un inici de tardor que convida a participar. A ser-hi.