Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1638
De moixonies a Marisa Rojas passant per Sustrandos i Llompart. Sense oblidar n'Alicia Rexach i el gató gustavià.
El segon dia, començà amb propostes pels més petits, de fet gairebé mai es programa per a infants de 0 a 4 anys. A més, Moixonies són una aposta assegurada, si als infants els agrada, als pares els meravella. Surten com si haguèssin anat a un altre planeta.Les fotos no menten. Arantxa Riera i Carol Domènech, amb Jaume Tugores a la guitarra inicien els més petits en el món de la música i de l’art a través de l’experiència compartida amb els seus pares.L'activitat es va fer a l'interior del CCV per tenir una mica més d'intimitat mentre a l'exterior es començava el muntatge.

Al final acabaren ballant en una festa infantil completa.A l'exterior captàrem aquesta imatge de les tapes que oferien els malats de birra. Una proposta gastronòmica boníssima. De fet, ho acabaren tot.I al bar, tingué lloc el tast de cervesa. Una proposta que ens inicia a la degustació de cinc tipus diferent de cervesa artesana.A continuació, un espectacle de teatre-circ amb Alícia Rechac i Maria Salmerón. La companyia Malícia, que ja actuà l'any passat, mostrà una maduresa en la proposta respecte a l'any passat. Les actrius fan gala d'un repertori d'acrobàcies impossibles. A nosaltres ens deixaren bocabadats.Aquí teniu unes imatges.

Just acabar l'espectacle, Gustavo ja signava capses de gató del Forn de Sa Plaça. La conjunció artista-reboster, Gustavo-Pep Navarro, és una gran iniciativa que tingué els seu espai a les NITS i que donà a tastar gratuïtament un gató d'ametlla i un altra de garrova de gran nivell. El primer, fet amb una farina molt fina, crea una lleugeresa a la coca i fa que l'ametlla no embafi. El de garrova dóna una sensació a xocolata que no és tal però que perdura en boca una vegada engolit.La presentació, com no podia ser d'altra manera, fou molt divertida i plena d'anècdotes. Tot i que vérem a més d'un emocionar-se. Aquí teniu les tres generacions Navarro.

I fosquejant arribà la poesia de Josep Maria Llompart. Un tast a l'exterior per passar a l'interior i assaborir cada paraula com cal.Després vérem com el grup SUSTRANDOS ha crescut ràpidament i ha sabut trobar el seu lloc en el panorama musical illenc. Un repertori ple de grans èxits interpretat amb gran professionalitat i animant constantment els seus seguidors, que no son pocs.Per descansar una mica, l'OCELLADA llompartiana de Vers Endins. Glòria Julià i Víctor Leiva ens posaren la pell de gallina amb el seu recital poètic musicat. Tal volta a l'interior s'hagués gaudit més.

I tancà el vespre Marisa Rojas & Vindaloo Groove EXP. Joan Miquel Sancho (Guitarres), Jaume Padrós (Mussolet) Teclats i Baix i Sergi Tomás (Bateria), son el músics que conformen aquest nou projecte, càlid, singular, treballat i interpretat des d’un nou punt de vista. un passeig entre el pop, el rock, el soul i la fussió de tot plegat. 

Una meravella que, com el dia anterior deixà a molta gent amb el regust de....una miqueta més.

En definitiva, catorze propostes molt diverses, a més del mercadet artístic, les cervesses artesanes i les PROJECCIONS de les obres dels artistes Miguel Sarasate i Vanessa Massanet a la façana de l’edifici. 
Un inici de tardor que convida a participar. A ser-hi.