Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2051
La competició serà al Trui Teatre de Palma dia 31 de juny i 1 de juliol.


 
L'escola de ball CAPRICHO CLUB emprèn una nova aventura el proper cap de setmana ( 30 de juny i 1 de juliol ).  De la mà de la seva directora Virginia Vergel, que no deixa de cercar noves experiències pels seus alumnes, i dels propis alumnes que tenen moltes ganes d'aprendre, de veure el que es fa aquí i fora de Mallorca respecte al que solen ballar. Participar en la Competició de Mallorca és una gran oportunitat que se'ls brinda i la volen aprofitar. 

Du molt de treball organitzar a 50 ballarins i familiars, però val la pena.  Na Virginia ha comentat: " M'encanta la meva feina i és una experiència única per a tots i cadascun dels meus alumnes, estic segura que el recordaran  i amb això em dono per satisfeta. Sempre li dic als meus alumnes que és una oportunitat única la que els brinda  l'escola CAPRICHO CLUB ".

Capricho Club sempre està en actiu, fent classes màsters pels alumnes. Una vegada a l'any solen organitzar un cap de setmana intensiu de classes en el Capricho Club amb un dels millors ballarins i coreògrafs: Kuny Muñoz. Ell és qui els porta les últimes novetats en Danses Urbanes i és qui ens anima sempre a participar en aquest tipus d'esdeveniments.

El Capricho Club presenta 3 grups. A la categoria baby participa el Grup Boom Boom, aquests hauran de participar en una categoria superior amb 10 punts d'avantatge. Competeixen contra l'altre equip de Capricho Club Pink ladys de categoria Infantil. El Grup Capricho Crew competeixen també en dues categories superiors,  ja que en haver 3 ballarines que superen els 16 anys han de participar a la categoria Màster.

La competició es presenta difícil, però l'objectiu no és aconseguir els primers llocs, sinó viure aquesta gran experiència.

El campionat és Internacional i un dels més populars a Espanya MOD, i  assistiran grups de més de 7 països. Els més punters són un grup danès -alemany que han quedat guanyadors de Go Talen. I Japó.

La competició  se celebrarà al Trui Teatre de Palma en dos dies, dissabte 30 i diumenge 1 de juliol.

La directora , Virgina Vergel vol agrair a tots els alumnes aquest esforç per ballar millor que mai i donar-lo tot en cada un dels assajos: "Us desitjo tota la sort del món !. Per a mi ja són uns Campions per arribar fins aquí. Gràcies pares per confiar en mi als seus fills i a totes aquelles persones que ens donen suport".


Molta sort Capricho Club!