Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2097
En motiu de la volta en moto a Mallorca, els motoristes es concentraren a la Plaça de l'Orient, on el grup de rock Fallen Heroes  va oferir un concert molt adient per a la ocasió.


 

Aquest passat diumenge dia 30, el grup de motoristes que fan la volta a Mallorca en moto, gaudiren de l'acompanyament musical del grup gabellí Fallen Heroes.



El r'n'r s'ha relacionat amb la jupa de cuir, amb el motorista fantasma amb els Àngels de l'Infern i ara també amb els motoristes de Mallorca que es congregaren a la plaça de l'Orient i com no podia ser d'una altra manerra amb el grup de música Fallen Heroes.  Les giscades de les rodes (encara imcomprensible aquesta acció, per alguns) es combinaven amb la veu roquera de Yannik, el ruixit dels motors ho feien amb el baix de Joan Moyà i l'ambient en general amb els del bateria i el teclista del grup de rock Sustrandos, que aquesta vegada optà per un repertori de rock clàssic, per fer el dia més autèntic i més moter. En aquest sentit, sonaren clàssics com High way to hell, d'AC/DC, o Born to be wild. S'ha de dir que els joves components han madurat en la seva trajectoria, la banda ara sona més compacta, i fan que l'activitat musical gabellina estigui en marxa, quan sembla que la música en directe hagi desaparèixer, quan el mercat pirateja molts de discs i quan la indústria discogràfica sembla decrèixer. Així doncs, aquest grup, s'atreveix a seguir la senda dels històrics del rock'n'roll i continuar amb els potents riffs i els ritmes contundents que acompanyen i lliguen tan bé, en ocasions com aquesta festa.

Finalment, s'ha de dir que si la vistositat de les motos era ja de per sí un al·licient per visitar el lloc, la música va fer que encara els fans corejassin els himnes roquers dels llevantins. El renou i la goma cremada no solen agradar a ningú, la plaça recent estrenada no mereixia semblant visita. Així i tot, els motoristes respectaren l'entorn, malgrat el fum i els ruixits. A més, sota la pancarta dels "Pollos sin cabeza" es repartí llet freda per a tots. Vagi per a ells. Fallen Heroes sonà a Roda'n'roll!