Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2499

Una iniciativa de l’EMM de Capdepera que es va consolidant



El passat dissabte dia 10 de març varen tenir lloc a les instal·lacions de la Piscina Municipal, els segons tallers de Música en Família programats per a aquest curs per l’Escola Municipal de Música de Capdepera. Una nova proposta que es va iniciar el curs passat i que sembla que es va consolidant taller rere taller.

Les sessions foren novament impartides per la pedagoga musical, pianista i especialista en el Mètode Jacques-Dalcroze, Anna Roig Dolz. N’Anna és la fundadora i directora de Creixendo, un programa d’estimulació musical i sensorial, la filosofia del qual és la de créixer al costat de la música, fent gaudir els infants de la música conjuntament amb les seves famílies.

En aquesta ocasió, una dotzena d’infants acompanyats del seu pare i/o mare gaudiren participant a un dels dos tallers que es dugueren a terme: un dirigit a nadons de fins a 36 mesos i l'altre a infants de 3 a 5 anys.

Els propers tallers tendran lloc el dissabte dia 30 de juny i us podeu inscriure a la Secretaria de l’Escola de Música o bé mitjançant el següent enllaç: https://goo.gl/forms/epwV7AlZsDuymtEh2.