Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2679
Dissabte estrenà a Madrid LA REINA DE LOS HIELOS
Fa mes i mig que era a Madrid, amb els assajos. Ja ha fet diversos musicals: 'La Bella i la Bèstia', 'Alícia al país de les meravelles', 'Blancaneus', 'Ventafocs' o "El Zorro" i "Frozen". Sempre a les ordres de Rafel Brunet, a l'ombra de qui ha crescut artísticament. 
Però La Reina de las Nieves és una nova obra, totalment professional, amb un càsting nou, del que ja informàrem i més exigències. Serà en cartell fins dia 7 de gener amb possibilitat de pròrroga i amb dues funcions molts de dies.

La Reina de las Nieves, 
El Musical de Rafel Brunet, ens explica la magnífica història de les princeses Edelweis i Anastasia. Adaptació del conte clàssic de Hans Christian Andersen. Escrit i dirigit per Rafel Brunet, l'espectacle compta amb cançons originals compostes per Jaume Carreras.
Un nou format, diferent a Frozen, més espectacular; escenografia, vestuari i efectes especials impactants que omplen el Teatro de la Luz Philips. Un teatre on  ha acabat la temporada de EL TRICICLE.




L'elenc d'artistes d'aquesta producció és impressionant. Jorge González i Mireia, coneguts per la seva participació en el programa de televisió Operación Triunfo, seran dos dels protagonistes d'aquesta aventura musical. Fran del Pi, Marta Ferrer, José Antonio Pardial, Jaume Riba i Valentí Rus seran altres dels actors que donaran vida als màgics personatges de la història. I, a la vora, Àngela Aso, que als seus 20 anys, debuta professionalment a un dels temples musicals de l'Estat.





En breu, us oferirem una entrevista amb n'Àngela per poder saber directament com ha estat el seu debut i el conjunt de l'experiència. Però el cert és que va molt atrafegada amb tot aquest trui de l'estrena i la dinàmica de dues funcions diàries. 
Enhorabona per endavant, Àngela!!!!