Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2363

En aquests 10 anys s'han llegit més de 70 llibres, de temàtica molt variada

 


Ja fa 10 anys que s’iniciaren les tertúlies literàries a la biblioteca de Capdepera. Són 10  anys i més de 70 llibres lleguits.  Així que, aprofitant la representació de l’obra “Darreres paraules” ( llibre llegit per club de lectura), s’organitzà l’assistència a l’obra de teatre i posteriorment un sopar per a celebrar l’aniversari.

Durant el sopar na Magdalena Melis, va dirigir unes paraules d’agraïment als participants de l’activitat i la fidelitat de molts dels lectors, ja que molts participen activament des de l’inici. Va fer referència a la consolidació del grup de lectura i que, malgrat ser molt divers, a tots els uneix la passió per llegir i parlar de llibres.

Una altra característica del club de lectura de Capdepera és que organitza altres activitats al voltant dels llibres i dels autors, com ara visites culturals o assistència i organització d'actes.

Van gaudir d’un bon sopar al Restaurant “La Fragua” de Capdepera, amenitzar amb música.



Com no podia ser d’altra forma, també parlaren de llibres i quedaren per la propera reunió (divendres 27 d’octubre) per parlar del llibre i de l’obra de teatre “Darreres paraules” de na Carme Riera i “El vell que llegia novel·les d’amor” de  Luís Sepúlveda. A les 21 hores, a la biblioteca de Capdepera.

Felicitats pels 10 anys de lectures.