La veu de Leonor Watling crea una nit màgica vora les murades



El de sempre. És una actriu que canta o una cantant que actúa? Idò les dues vessants són tan bones que no sabríem dir quina és millor. I en això els gust de cada un va per davant.
Tancaven la gira Delicatessen del seu darrer àlbum El porvenir. Tant és cantar blues, jazz, pop....versionar cançons d'altres (Radio Futura) com les pròpies en un mestissatge d'estils on sempre tothom, artista i espectadors, s'hi senten còmodes i a gust. La luna, Dinero,...sonaren entre murs en una química especial amb Alejandro Pelayo, el pianista que crea una orquesta al voltant de la veu de la cantant.



La nit avançava entre taronges i morats i el públic gaudia de tot allò que li era ofertat. Un plaer per als sentits que fa que les hores accelerin el ritme i sense adonar-se acabi el concert. Poques coses més a dir d'un conjunt jove però de llarga trajectòria amant dels concerts íntims i que com ells mateixos diuen: "sempre hi ha moltes coses que estan per vindre.  Ens aferram al que vivim per argumentar el nostre present. I tot i això, el allò que importa està per venir. Perquè això és la vida. El futur quotidià amb el que alimentem la nostra condició humana...."