Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2466
   Lectors i lectores de Cap Vermell, us passam un seguit d'activitats de caire lingüístic que tendran lloc en properes dates, per si poden ser del vostre interès
Image
Activitats de formació:
   - D'una banda, les colònies lingüístiques per a al·lots i al·lotes, organitzades per Joves de Mallorca per la Llengua i l'Obra Cultural Balear.Hi ha dues franges de colònies segons l'edat dels assistents:
   a) Alumnat de 1r, 2n i 3r d'ESO: a Alcúdia, al campament de la Victòria, de l'1 al 6 de juliol. Preu: 80eur alumnat de Mallorca / 110eur resta d'illes. 
   b) Alumnat de 4t d'ESO, 1r i 2n de Batxiller: a Ciutadella, a l'alberg de sa Vinyeta, del 25 al 30 de juny. Preu 80 eur alumnat de Menorca /110eur resta d'illes.
  Dia 19 de juny hi ha una reunió informativa per als pares interessats. Adjunts teniu la fitxa d'informació i la inscripció. Més informació: Joves de Mallorca per la Llengua 971 723299.

   - D'altra banda, recordau que del 30 de juny a l'11 de juliol tendrà lloc a Capdepera un curs de català per a no catalanoparlants. Adreçat a adults majors de 18 anys. L'horari serà de 9h a 13h. i es realitzarà a l'Escola de Música. Inscripcions i més informació al Servei d'Assessorament Lintgüístic (971 819201).

   - L'any 2008, amb motiu de l'Any Europeu del Diàleg Intercultural, s'organitzen unes conferències al voltant de la temàtica a la Fundació "la Caixa" a Palma. Hi ha la possibilitat d'acreditar les hores d'assistència per crèdits de formació del professorat. (Vegeu fullet adjunt).

  - Convocatòria de juny dels exàmens de català. Recordau que el dia 21 de juny són els exàmens dels certificats B i E i el dia 28 de juny, del certificats C i D. Les proves són a les 9.30h a l'IES Mn. Alcover o a la Universitat de les Illes balears (segons el lloc on us hàgiu matriculat. Per assistir-hi és imprescindible presentar el DNI, NIE o passaport. Els resultats sortitan dia 12 de setembre de 2008 i els títols corresponents s'ha d'anar a cercar al Dept de Cultura de l'Ajuntament de Manacor.
   Més informació a la Direcció General de Política Lingüístic 971 784677 http://www.dgpoling.caib.es o al SAL 971 819201.


Activitats lúdiques en català:
   - Dia 16 de juny tendrà lloc una reunió de les parelles de voluntariat lingüístic on es realitzarà una tremponada i es comentarà el funcionament del projecte.

    - El proper dimecres, 18 de juny, a les 21.30h, CAPONNAM oferirà un recital a l’excel·lent escenari de l’Església Nova de Son Servera. Interpreterà els temes del seu darrer disc –titulat Al forc dels dies- i repassarà algun tema dels seus anteriors treballs.

      - Cinema en català a la fresca. Com en edicions anteriors, l'Ajuntament de Capdepera organitza projeccions de cinema a la fresca en català, amb la col·laboració de la Direcció general de Política Lingüística i la Fundació "Sa Nostra". Us avançam les 2 projeccions previstes per aquest estiu:
          - dia 14 de juliol (festes del Carme) al moll de Cala Rajada Ratatouille a les 22h.
          - dia 1 d'agost a Capdepera, a la plaça del mercat vell Elegy a les 22h.

   - Subvencions per retolació comercial en català. us recordam que continuen oberts els terminis per sol·licitar les subvencions per retolació comercial en català que ofereixen tant l'Ajuntament de Capdepera com el Consell de Mallorca.

    - Bases del concurs de narrativa curta "Ploma de ferro". Disponibles a http://sal.balearweb.net Enguany veureu que hi ha alguns canvis d'organització i de dates. Animau-vos a participar-hi.

Atentament,
Servei d'Assessorament Lingüístic
Ajuntament de Capdepera
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.