En l'obra hi participen 4 joves gabellins


 
Divendres,  12 de maig, en el marc de la XVII MOSTRA ESCOLAR DE TEATRE, MÚSICA I DANSA que es celebra a Artà se representà l'obra  EL MALSON DE LA MARE CORATGE  interpretada pels alumnes de 3r i 4t d'ESO i Batxiller del Col·legi Sant Bonaventura. L'obra és una creació d'Antoni Bonet, qui també la dirigeix.


En aquesta obra de teatre  participen quatre joves de Capdepera. Són en Toni Melis Fajardo, Marina Auclair March, Laura Speck Alcover (premi a la millor actriu 2017) i Micaela Tétard Beltrán

 
En Toni Bonet ha conjuntat un grup teatral que en els darrers tres anys han presentat les obres Romeo y Julieta, El Quijote i , enguany, El malson de la mare coratge. 

L'any passat se presentaren per primera vegada als premis Buero a Balears i, amb la seva obra El Quijote, van obtenir alguns premis: millor actor (Joan Lluís Terrassa "Sancho Panza"), millor esceneografia, millor atrezzo i millor caracterització.

En l'edició 2017 del premis Buero, han obtingut el premi a la millor actriu (Laura Speck), millor esceneografia, millor atrezzo i millor caracterització.

Us deixam uns moments de l'obra: