Entre formes, espais, textures i ombres. Un plaer per als sentits.Dijous 6 d'abril es presentà a les sales d'exposicions del Centre Cap Vermell la segona part de l’exposició Ballant amb les ones, inaugurada dissabte passat.

Aquesta exposició interior és un conjunt d’obres de tres temàtiques: música, cares i animals. Quan a les peces musicals són la primera vegada que es mostren al públic i constitueixen un valor afegit per conèixer millor l’obra de l’artista.
L’exposició interior complementa les escultures que hi ha al passeig Marítim i es podrà visitar fins el mes de juny.
En aquesta exposició els assistents han parlat amb Sarasate, han demanat, han tocat les obres, i han aprofundit en la seva vida i obra. 
Les escultures són figuratives, amb formes ondulants i sensuals, dramàtiques i sentimentals, que emfatitzen les qualitats tàctils i el dinamisme dels volums mostrant la categoria artística de Miguel Sarasate com a investigadors de formes i creador d'imatges.Les escultures juguen amb els llums creant ombres tan significatives com les escultures.Un dels trets ideintificatius dels personatges de Sarasate son les espirals del cap. L'artista explicà el seu siginificat com el prinicipi i el final de tot.El públic també es troba amb una instal·lació amb una projecció que relaciona les escultures del passeig Marítim amb les del Centre Cap Vermell.En definitiva, un plaer per a tots els sentits que ens mostra un ideal de bellesa a través de la puresa de línies i el dinàmic equilibri de plens i buits en una complexa senzillesa que identifica qualsevol de les seves obres i fa que l'artista sia ja considerat un clàssic de l'escultura contemporània.A continuació hi ha altres fotografies que mostres les immenses possiblitats que ofereixen aquestes obres.