Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2190
Bon llibre i millor pel·lícula




Divendres, dia 20 de març, va tenir lloc a la Biblioteca de Capdepera la reunió del Club de Lectura per a comentar el llibre "La millor oferta". Com el mateix autor comenta al pròleg, no és tracta d'una novel·la a l'ús. De fet va néixer a partir d'un guió de presentació de la pel·lícula homònima de Giuseppe Tornatore, director de cinema italià prou conegut per "Cinema Paradiso".



El comentari de l'obra, a més de comparar pel·lícula i novel·la, serví per a aprofundir en la percepció de les relacions entre personatges i les impressions que ens produí cada un. Quasi tothom, que havia vist la pel·lícula, coincidí en valorar-la molt positivament.

Se visionà alguns fragments i se comentà la guia de lectura preparada per les bibliotecàries. Una tertúlia amb molta assistència i participació. 

Com és habitual acabaren amb un sopar preparat pels propis lectors i la tertúlia informal s'allargà amb una bona sobretaula.



El proper llibre del  Club de Lectura, que ja podeu passar a recollir per les biblioteques de Capdepera o Cala Rajada, és "Una temporada para silbar" de Ivan Doig.