Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2159
Després de la representació hi hagué una tertúlia amb l'autor



Dissabte, 20 de desembre, va tenir lloc al teatre de Capdepera la representació de l'obra " Edimburg" del jove dramaturg manacorí Toni-Lluís Reyes.  L'obra, magníficament interpretada  per Sergio Baos, Marga López i Alexandra Palomo, resultà molt entretinguda amb una primera part amb un clar to de comèdia i una segona part que s'apropa més al drama. Aquesta obra és una producció del Teatre Principal de Palma amb col·laboració del Teatre de Manacor i  esta dirigida per Joan M. Albinyana.



Acabada l'obra els integrants del Club de lectura de la Biblioteca de Capdepera, que prèviament havien llegit el text, van poder parlar amb l'autor i una de els actrius que van comentar diversos aspectes del procés teatral i dels temes que tracta l'obra.



Se plantejaren diverses qüestions entre d'altres el canvi en el final de l'obra, com una mateixa obra pot ser interpretada de diverses formes, del procés creatiu, del treball per crear els personatges i plantejar les problemàtiques i incongruències... No faltà el debat sobre els temes que planteja l'obra, com el paper de la paternitat o com enfrontar-se amb els problemes vitals.

En definitiva una experiència molt interessant que tots volen repetir ja que la valoren com a molt positiva.