Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2144
El concert serví de commemoració del Dia Internacional de la Música



La torre de Canyamel acollí un preciós concert de piano i violí amb Noemí Dalmau i Alfredo Aldanz  com a interpretes per a un repertori d'autors espanyols. L'assistència de públic no va ser molt nombrosa i tot fa pensar que la coincidència del partit del Mundial, de la selecció alemanya, se va notar, especialment pel que fa a públic d'aquesta nacionalitat normalment molt nombrós.  



En tot cas, els que sí que van assistir al concert van poder gaudir d'una impecable actuació i d'un programa poc habitual amb els millor compositors espanyols dels segles XIXi XX: Falla, Turina, Granados, Sarasate i una mostra de la investigació del Pare Donostia, damunt el folklore  basc que resultà sorprenent.

En fi, que el reduït, i privilegiat grup d'assistents va podere passar una vetllada molt acollidora, de gran qualitat musical, envoltats de bons amics, tot celebrant el Dia Internacional de la Música.



Aprofitam  per a recordar que en el III Festival de Piano  hi ha canvis en els artistes convidats. Mirau el cartell publicat a Cap Vermell (convocatòires). Recordau que el preu de cada concert és de 10 euros, però hi ha un abonament per als 5 concerts a 30 eu. Tots els concerts començan a les 20.00 h.
També hi ha una proposta de sopar i 
concert per 25 euros.