Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 3388
El jove grup de folk metal debuta al Castell de Capdepera





El grup de folk metal es presentà diumenge passat, dia 15 de juny, al castell de Capdepera de la mà de l'Associació d'Amics de l'Escola de Música. Aquest jove grup que assaja a Capdepera esta format per Lluc Barbón (violí), Tino Torvisco (baix), Adrià Torres (bateria), Toni Serra (guitarra), Rodrigo Tenorio (flauta i xeremies) i Sergi Pérez (teclats). 



L'actuació va tenir lloc a l'esplanada damunt del Portalet i va consistir en la presentació dels seus sis primers temes que conformen una maqueta discogràfica en la que treballen amb l'ajuda de Tófol Sureda.



Els components del grup tenen una sòlida formació (i pràctica) musical, malgrat la seva joventut, oferint una música fresca i contundent , amb molts de decibelis i ritme. Aquesta primera actuació va ser únicament musical i tenen previst que a les festes del Carme puguin presentar el seu treball amb la part vocal inclosa. L'impressió que ens donaren va ser molt bona.



Entre cançó i cançó ens comentaren l'origen del nom del grup, Sigramaça,  que és una antiga paraula mallorquina que ve a significar "carota", de lleig vaja.



Una agradable sorpresa musical per una tarda de diumenge,  al castell, just esperant la posta de sol...



En breu esperam poder afegir un vídeo amb dues cançons, per que escolteu la seva música.
 
Vegeu un petit vídeo