Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2060





 Tengué lloc, aquest passat diumenge dia 8, un nou "petit concert"
del cicle que organitza l'associació d'Amics de l'Escola de Música, en el Castell, amb la finalitat tant de donar a conèixer la tasca d'aprenentatge dels alumnes de l'Escola, com de recollir fons per a les seves finalitats educatives.

En aquesta ocasió, l'audició l'oferí l'Orquestra n'Aladern Infantil, els més petits de la colla que, a més, van comparèixer amb les baixes d'alguns dels seus integrants. En tot cas, però, comptaren amb el reforç inestimable de Joel Gjata, tot un virtuós que en cada actuació ens ofereix moments musicals inestimables.

Un repertori variat i a l'abast de tan joves intèrprets serví, una vegada més, per a comprovar com aquesta fruita grenyal que neix a l'arbre de l'Escola de Música, va madurant de concert en concert i fa preveure una collita excel·lent d'aquí a pocs anys, sota el mestratge del professor Genci Gjata.

I ja que a Joel Gjata ens hem referit més amunt, destaquen el regal que aquest jove músic ens oferí amb la interpretació del Caprice n. 5 de Pirre Rode, un demostració del talent que atresora i que sembla reservar-li un lloc de privilegi en el món de la música.

Tot plegat, un concert preciós, presentat per Sally von Stünzner i amb el colofó d'un vi dolç i unes galetes per arrodonir tan agradable horabaixa.