Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2269
Club de lectura molt especial, en arribar al número 50
Sebastià Alzamora comentà el seu llibre "Miracle a Llucmajor"



Les bibliotecàries i els lectors del club de lectura es troben d'enhorabona. Han arribat a la 50a lectura i ho van voler celebrar, això sí de forma modesta i fent el que els agrada que no és altra cosa que llegir i parlar de llibres.



Dissabte, dia 7 de juny, gairebé tots els lectors habituals van acudir per escoltar a Sebastià Alzamora, autor del llibre "Miracle a Llucmajor" que va assistir a la tertúlia al voltant del seu llibre.



Abans d'iniciar la xerrada, a l'entrada de la biblioteca, se va preparar una mostra amb tots els llibre llegits, és a dir els 50 llibres.



La conversa amb Sebastià Alzamora va ser ben interessant i sortiren molts d'aspectes del personatge central "En Pere de Son Gall" i la seva dèria per construir un antecessor del helicòpter. En Sebastià ens comentà com va introduir els personatges, com havia cercar una obra en clau de comèdia per una història ben trista, va diferenciar aspectes i elements reals dels de ficció i moltes coses més. De fet que xerrant, xerrant aviat va passar el temps i arribà el moment de acomiadar-nos de l'autor. 



Tots coincidirem valorant molt positivament la lectura tant pel tractament de l'història com per l'ús del llenguatge, molt proper i entenedor. Un llibre molt agradós que deixa molt bon regust.

El proper dissabte hi haurà una sortida a Llucmajor per a conèixer els indrets on transcorre la novel·la, en Sebastià se comprometé a acompanyar la visita.



En acabar la tertúlia vam fer un sopar al pati de la biblioteca i continuà la xarla distesa.



No faltaren la bufada espelmes i el brindis.



Com a nota curiosa comentar que l'escriptor Eduardo Mendoza, va remetre una dedicatòria  
a la biblioteca per haver arribar a la tertúlia nombre 50.



Esperem que facin 50 més (al manco!).