Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2016
La Mostra de teatre arranca amb el lliurament de premis del concurs de dibuix i la representació de l'obra de titelles Les aventures de Gepeto i Pinotxo de la Fornal d'Espectacles


Fa dotze anys que Capdepera celebra la Mostra de Teatre, Música i Dansa infantil i juvenil i divendres horabaixa al teatre municipal es va inaugurar la darrera edició.

 is als finalistes i guanyadors del concurs de cartells. El primer premi i portada del programa va ser per Thalia Castro de 4t ESO de l’IES Capdepera, el segon premi i contraportada, per Carme Alzina de 4t de primària de s’Alzinar.  


Des del 2 de maig fins el 29 de juny Capdepera gaudirà d’onze representacions dels nins i nines del municipi. Actuaran els alumnes de 6è de l’escola s’Alzinar; els del taller de ball modern i espanyol de l’AMIPA s’Alzinar; els alumnes de 4t d’ESO de l’IES Capdepera; els alumnes de la Dance Academy Capricho Club; els alumnes de l’escola de ball Capdepera en Joc; els de l’escola de Música de Capdepera; els alumnes de teatre del Centre Jove i els de l’escola de ballet Stylo. A més la mostra compta amb una obra professional per encetar-la “Les aventures de Gepeto i Pinotxo” de la Fornal d’Espectacles.

Els nins i nines de Capdepera representaran obres com “Waiting Room”, d’Arnau Serra; “Hasta que la muerte nos separe”, pels alumnes de 4t d’ESO de l’institut; “Pere i el Llop” per l’Orquestra d’Ensenyaments Professionals de l’Escola Municipal de Música de Capdepera .

L’acte de presentació va anar a càrrec dels alumnes de teatre del Centre Jove amb la col·laboració del batle de Capdepera, Rafel Fernández, la regidora de Cultura, Carmen Corraliza, i el regidor de Joventut, Fernando Martínez.

El batle i els regidors varen lliurar els premis. Al rebedor del teatre podeu veure els dibuixos seleccionats com a finalistes.