Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 3131
Actúa a La Ventafocs, el nou musical infantil


Unànima, la nova productora de Rafel Brunet, acaba d'estrenar "La Ventafocs", seguint el seu periple de posar en escena els contes clàssics a través de musicals.

N'Angela ja fa temps de participaen aquests muntatges, tot i que en papers secundaris, però sens dubtes, sols és questió de temps que li arribi un paper de protagonista.

El director ho te molt clar: "És una joia, un diamant en brut, per lo jove que és ho fa beníssim. Està molt preparada"



És el quart musical a on participa d’en Rafel Brunet, ha fet “El llac dels Cignes”,”Alícia en el país de les meravelles”,”Zorro,el musical” i ara“La Ventafocs, un musical de conte” on, com la resta fa un poc de tot balla,canta, coros,...

Per cert, si voleu veure "La Ventafocs", mirau d'anar-hi als teatres d'aprop, perquè difícilment la podrem veure a Capdepera, degut al seu cost.

Ara mateix està cursant el segon curs a l’escola de “Teatre musical Rafel Brunet”, fa classes al “Ballet Stylo”, amb Claudia Suitter, amb el sistema de la “Royal Academy of dance”. I participa al taller de teatre del Centre Jove a les ordres d’Arnau Serra que presentaran la seva obra per la mostra de teatre.



Ella ara té 16 anys (23.09.1997) i cursa 1er de batxiller. Té molt clar que els estudis van davant tot. Però el cuquet de les arts escèniques li ha robat el cor. Balla, dansa, canta,... I a més, ha mostrat diverses vegades que com a actriu és molt solvent.

Fins l’anys passat va compaginar l’atletisme de competició amb el mon de la interpretació, la dansa i el cant, però ja va ser molt difícil compaginar-ho tot i finalment es va decidir per la part artística. Però va deixar l’atletisme amb un gran regust ja que, al maig del 2012, es va classificar amb el que era la seva especialitat (els 100 metres tanques) per anar al campionat d’Espanya per comunitats autònomes (categoria de cadet) i anà a Saragossa i allà va córrer la seva darrera carrera: havia près la decisió de deixar l’atletisme, seguir amb formant-se en el mon de les arts escenèniques i compaginar-ho amb els estudis.



 També està preparant una obra que s’estrenarà per el febrer-març, de Crisis Teatre, escrita per Matias Praticis, per títol ”A Mar…”

 

L’any passat va voler provar en el món de la publicitat i va fer un anunci per Palma Pictures, tot són experiències, destaquen els seus pares, Nicole i Pedro, que gaudeixen del seu gaudi.

Cap Vermell segueix de prop les evolucions d'aquesta jove artista, destinada a donar-nos moltes alegries.

Enhorabona i endavant!