Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2091



El diumenge dia 1 de desembre va tenir lloc la presentació de la nova formació Orquestra n'Aladern infantil, auspiciada per l'Escola de Música i l'associació d'amics d'aquest centre formatiu. Són els alumnes més joves de la secció de corda, que vénen a continuar les passes dels "majors", és a dir, els membres de l'orquestra juvenil.



El concert va tenir lloc a la capella del Castell, davant un públic que gairebé omplí el recinte, i en què els membres d'aquesta nova orquestra jqa demostraren la destresa i els coneixements adquirits. Ells són: Elionor Martí, Valentina Queirolo, Miquel Flaquer, Miquel Àngel Barceló, Sebastià Garcia, Marina Roig, Ferran Miravet, Llorenç Ladària, Carme Alzina i Pau Vaquer.



A més de l'actuació del nou grup, també poguérem escoltar l'Orquestra n'Aladern juvenil, una agrupació de cada dia més consolidada, tant a nivell de solistes com en el seu conjunt, i que en el Castell, aquest diumenge, sonà meravellosament. Uns i altres, petits i grans, varen estar dirigits per Genci Gjajta. La presentació va anar a càrrec d'Elionor Gómez-Quintero.











"Sa Pedrera", tant en sentit literal com figurat, està donant bons fruits. L'aparició d'aquest equip aleví de nous músics no fa sinó assegurar la continuïtat del projecte i posar bases sòlides per a un futur que, per poc que es perseveri, es presenta brillant.