Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1149

 Jaume Fuster exposa al Centre Melis Cursach part de la seva obra pictòricaAmb el vídeo de la presentació i les actuacions de Suso Rexac i Manolo Muntaner


 
 Jaume Fuster ens mostra a  “Sa Cotxeria “del Centre Melis Cursach un bona part de la seva obra pictòrica  que inclou aqüarel·les i acrílics. Divendres, dia 29 de novembre, va ser l’inauguració. Inauguració que va omplir l’espai de gom a gom, amb amics i companys, als qui van dirigir unes paraules el batle, Rafel Fernàndez i el propi Jaume Fuster.


El batle va comentar les diverses facetes culturals que Jaume conrea com ara la música, la poesia, escriptura, la seva dedicació a Cap Vermell i la ràdio... i ara la pintura. Per la seva banda Jaume Fuster va aclarir que fa molts d’anys que pinta però  des de la seva jubilació s’hi ha dedicat d’una forma més sistemàtica ja que pintar li produeix un gran plaer, d’aquí el títol de la seva primera exposició i del blog que publica on mostra les seves creacions. Durant la seva intervenció va recitar una llarga relació de gairebé “tots” els pintors de locals tant els nascuts a Capdepera com els residents que han exposat.

Després de la presentació en Manuel Muntaner i Suso Rexac van interpretar magistralment tres cançons que feien referència a l’exposició. Tampoc no faltà la cançó del beure interpretada espontàniament els companys de la coral s'Alzinar allà presents. tot aixó ho trobareu al vídeo següent:

L’obra de Jaume Fuster ofereix una àmplia gamma d’imatges Capdepera. Hi podem trobar paisatges, temes mariners, flors, petits detalls...tot reproduït amb senzillesa sense pretensions, però amb un efectiu domini de la tècnica, del dibuix i del color.

El conjunt dels quadres exposats ofereixen un treball compacte i madur, que val la pena visitar.

Us recordam que l’exposició romandrà oberta fins dia 8 de desembre al Centre Melis Cursach de Capdepera, de 18,30 a 20,30 hores (i dimecres de matí de 11 a 13 hores)..

Enhorabona Jaume.