Arribats de distints llocs de Mallorca per pintar l'Agulla






Dimarts, 13 d'agost, ens trobarem al pinar de Cala Agulla un grup de visitants ben curiós. Es tracta d'un grup de pintors i pintores que a l'ombra dels pins escampen els seus estris de pintura, planten els cavallets i es posen captar el paisatge en un bocí de llenç. Ens cridà l'atenció i parlarem una estona amb ells.



 No era la primera vegada que ens visitaven, de fet ens comentaren que "des que no poden passar els cotxes estam més tranquils, s'està millor. Hem de caminar un poc, carregats amb els estris, però val la pena". 



Aquest grup es veuen un pic per setmana a un lloc determinat i gaudeixen de pintar, així, junts. Parlen, fan un capfico i passen un dia agradós a un lloc o l'altre. "La setmana passada érem a Can Picafort, l'altra a Cala d'Or i avui a Cala Agulla". En aquesta ocasió arribaren de Palma, Sineu, Llucmajor, Can Picafort ....
Pinten quadres de petit tamany "perquè les condicions de llum canvien molt ràpidament i hem de fer via a realitzar ells esbossos". Al costat hi ha uns quants quadres acabats a manca de qualque retoc.
En Jordi Poquet i na Cati Gelabert Niell ens ofereixen uns catàlegs de la seves darreres exposicions que ens descobreixen  un ampli historial i un tast del seu art.

Diimarts poguérem gaudir de la seva simpatia i observar com plasmaven en el llenç el paisatge de Cala Agulla. Va ser un plaer parlar amb ells. Esperam tornar a veure'ls.